Gastouder Renkum - Ilse van Roest

Beste ouders!

Mijn naam is Ilse van Roest en ik ben gastouder in Renkum.

Samen met mijn man heb ik 2 kinderen: een zoon uit 2019 en een dochter uit 2020. Na jaren als pedagogisch medewerker bij een aantal kinderdagverblijven te hebben gewerkt, werk ik vanaf 2016 als gastouder. Sinds de komst van onze kinderen doe ik dit thuis.

Ik ben een knusse, huiselijke gastouder en vang de kindjes op in onze woonkamer, waar wij als harmonieus gezin leven. Ik geniet volop van het werk wat ik mag doen en de kindjes die ons verrijken.

Als gastouder en moeder ben ik erg ondernemend met de kinderen. De hele dag door schud ik activiteiten uit mijn mouw van verfknutsels tot uitstapjes, boekjes en puzzels, alles wordt uit de kast gehaald.

Heeft u vragen of wilt meer over mij weten? Twijfel niet en mail, bel of app mij. Op de contactpagina kunt u mijn gegevens vinden.

Groetjes,

Ilse van Roest

U kunt mij natuurlijk vinden in het Landelijk Register Kinderopvang: 256500307